8 saker att göra på hösten

 
 

Hösten tillför ju inte bara massa mys, snyggare kläder och levande ljus utan vi blir också lite deppigare med vädret under denna årstid. Vi ser mindre av solens vackra energifyllda strålar och mer av moln och regn. Men det får vi ta med en liten nypa salt! Vi får förgylla dagen på annat sätt än bara sol och bad!  ;)
Hoppas ni gillar dessa tipsen! S

Möblera om i rummet
Möblera om i ditt rum! Jag menar, vem tycker inte det är kul? Okej, kanske inte alla, men jag tycker det! Jag älskar en liten förändring när man är trött på det gamla. Man flyttar runt på möblerna och mixar & matchar lite. Kanske får du mycket mer plats i rummet om du ställer sängen där du har din garderob just nu? Vem vet?

Fast du kanske är trött på dina möbler? Då kan du ju prova att måla om dem! Det kanske blir kalasbra! Om den idén inte funkar kan du ju alltid prova att sälja dem på blocket! Då kan du köpa nya möbler för pengarna du tjänar in. Blocket är alltid en bra sida att vända sig till när man söker efter nya möbler. Det är så mycket billigare att köpa begagnade istället för sprillans nya! Det är dessutom klimat smartare! 

Sen får vi ju inte glömma att det är höst! Så det är bara att piffa till sitt rum med doftljus, kuddar, filtar och varför inte köpa ljusslingor? Så mysigt i ett nersläckt rum!

 


Filmmaraton

Varför inte anordna ett filmmaraton med vännerna? Tänk en kväll fullspäckat med bra film, godis, chips, popcorn och lite annat gott kanske! Kanske Harry Potter-maraton eller varför inte Twilight? Eller bara en hel drös med gamla favoriter, eller några helt nya? Låter inte det toppen?

 


Baka
Tänk en regnig höstdag då du inte har något att hitta på. Skulle det inte varit mysigt att baka då? Lyfta upp stämningen där hemma med nybakade bullar kanske? Doften av nybakat är så ljuvligt!

 
Träna
Känner du dig trött eller hängig? Eller allmänt nere? Då kanske du skulle prova på att träna? Det kan vara allt från att gå till gymmet eller spela någon sport. Bara du rör på dig. Du vet väl att träning ger dig mer energi? Så du orkar göra mer saker under dagen, dessutom blir man gladare av det! Kroppen mår bra av träning. Det är nyttigt för dig. Försök att hitta en träningsform som passar just dig. Sen kan du ju göra upp ett schema med hur många gånger du ska träna i veckan och med vad! Utmana dig själv, för skojs skull!

 



Halloweenfest!
Känner du för att göra något riktigt kul? Du kan ju alltid anordna ett Halloweenfest med polarna! Bjud in alla ni känner! Tänk så roligt det hade varit. Alla sminkar och klär ut sig! Nu får jag bara upp bilden på halloweenfesten i ”Mean Girls”, det skulle varit något!

 


Sköta-om-mig-själv-dag
Varför inte ägna en dag bara åt sig själv? Tänd levandeljus och tippa upp ett varmt skönt bad. Lägg på en ansiktsmask, sätt i en hår inpackning och bara njut i det varma vattnet! Raka benen så de blir silkeslena och sätt sedan på dig en god doftande kroppslotion efter badet! Fresh to death!

 


Läsa
Åh, tänk dig en regnig höstdag insvept med många filtar och levandeljus. Och en soffa eller kanske säng som du kan gosa ner dig framför en bok. En perfekt dag att bege sig in i böckernas värld. Kanske försvinner du in i en fantasivärld eller kanske in i en underbar kärlekshistoria? Man vet aldrig vad för resa en bok tar med en på!

 


Förändra dig själv en gnutta!
Är du allmänt trött på ditt utseende? Alltid samma gamla du när du tittar in i spegeln? Det låter som om det är dags för en liten förändring! Eller en stor kanske? Du borde kanske ta modet till dig att prova något nytt, som en ny frisyr, eller hårfärg? Ta en chansning! Du kanske rockar i en ny hårfärg eller frisyr!

Visste du att ögonbrynen gör mycket för ditt utseende! De kan förändra hela dig! Du kanske borde börja fylla i dina ögonbryn? Eller prova en annorlunda form? Det är kul att experimentera bland olika former! Testa!

Du kanske vill få mer dramatiska och stora ögon? Prova att göra en snygg eyeliner och om du vill få ännu större ögon ta en vit kajal på undre ögonvrån! Works like magic!

 
 


 

Kommentarer
Postat av: linda

Åh vilka bra tips :D

Svar: Kul att du tycker det! :D
Emma Johansson

2013-09-12 @ 17:07:12
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0